Tuesday, 2 July 2019

Apa yang Best pasal SAFI BALQIS OXYWHITE



Assalamualaikum semua...  Dah lama rasanya tak update blog... haa harini Dilla terasa nak update pulak nak share pasal produik baru keluaran terbaru Safi Balqis Oxywhite- Hydrating Lotion... Bukan lotion tangan ok korang ni untuk muka lebih kurang macam serum muka gitew lah bila dah pakai memang best giler sebab muka terasa lembab je... Korang pakai Hydrating Lotion ni seeloknya sebelum nak pakai make up... hikhik... Boleh juga untuk base makeup... Haaa best kan? Selain tu juga untuk mencerahkan skin korang... 



Apa yang best pasal SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML

Gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:
1. Memberikan 2x penghidratan*dan kesegaran dengan satu penggunaan.
2.  Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
3.Macro Hyaluronic Acid
4. Nano Hyaluronic Acid
5. Bio-Hyaluronate
6. Oligo-Hyaluronic Acid
7. Super Nano Hyaluronic Acid
8.  Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
9. Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE

Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Haa mana nak dapat ni korang sendiri dah tahu Safi Balqis ni dah terkenal kat mana-mana Farmasi dan pasaraya di Malaysia jalan2 je mesti nampak Safi...

Thanks korang kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment